Vágólapra másolva!
Elkészült, és már csak rádiós játszásra vár az Irigy hónaljmirigy feat. Boban Markovic: Nem élhetek pia nélkül című dala.
Vágólapra másolva!

A múlt hétvégén a fővárosba érkezett Boban Markovic, és budapesti fellépése előtt stúdióba vonult az Irigy hónaljmiriggyel, ahol feljátszotta a trombitaszólamot a Macska-jaj zenéjének magyar változatához.

A Nem élhetek pia nélkül az Irigy hónaljmirigy második rádiós dala a tavaly novemberben megjelent Bazi nagy lagzi albumról. A Numerakirály már bizonyított, a kereskedelmi rádiók lelkes szorgalommal játszották.

Egy hete vette át az Irigy Hónaljmirigy legénysége a CLS-nél megjelent nagylemez után járó platinalemezt. A tavaly megjelent anyag kiadása után magabiztosan a MAHASZ eladási listájának élére ugrott, majd onnan hosszú hetekig le sem csúszott - és a karácsony előtti, igencsak forgalmas időszakot is az első helyen töltötte, immár 40 ezer eladott példány felett jár.

CLS records

Vasárnap az Irigy Hónaljmirigy-Show Retro Klub című produkcióját is sokan választották a tévénézők közül, 1 millió 824 ezer ember derült az Illés-, Koncz Zsuzsa- és Omega-paródiákon.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről