Sztárparádé és sikoltozó tinik a VIVA Cometen

Vágólapra másolva!
Hatodik alkalommal, hatalmas show keretében osztották ki az idei VIVA Comet zenei díjakat Magyarországon. Gáspár Laci és a Groovehouse ismét Comet gömbbel térhetett haza, míg a tavalyi év sikeres előadója, Lola a legjobb új előadóként vehette át a díjat. Az érdeklődés nem maradt el: a zsúfolásig telt SYMA csarnokban a rajongók mellett a hazai sztárvilág is képviseltette magát, bár a nagy számban felvonuló tinédzserlányok túlnyomó többsége egy német zenekarra, a Tokio Hotelre volt kíváncsi. Képes beszámolónk videoanyaggal.
Vágólapra másolva!

A díjkiosztó eseményt a korábbi helyszínekhez képest nagyobb közönség befogadására alkalmas SYMA csarnokba rendezte a zenetévé, felkészülve az évről-évre növekvő érdeklődésre. Mint az hamar kiderült, a Tokio Hotel meghívása igazi mesterhúzásnak bizonyult, a német tinibanda ugyanis már-már a beatkorszakot idéző őrületet váltott ki a lányoknál.

Így a 2006-os VIVA Cometre már a rendezvényt megelőző hetekben elkapkodták a jegyeket. A kapunyitást követően pillanatok alatt megtelt a SYMA csarnok arénája a már órák óta a kerítés előtt tolongó rajongókkal, akik nem győzték kivárni a show kezdetét: tapssal és füttyszóval sürgették kedvenceik (az esetek többségében ez a Tokio Hotelt jelentette) színpadi produkciójának kezdetét. A tumultuózus jeleneteket sem nélkülöző tolongás a kapunyitás után a csarnokban folytatódott.

Magyarország legrangosabbnak tartott zenei díjkiosztójára természetesen a honi sztárvilág színe-java is kíváncsi volt, a hazai énekesek és együttesek mellett sorozatszínészek, sportolók, műsorvezetők, modellek vonultak végig a hosszú szőnyegen, hogy kiemelt helyről nézhessék végig a műsort a jelöltekkel.

A teljesség igénye nélkül ott volt Ákos, Csonka András, David Merlini, a Fiesta zenekar, a Fresh, Gallusz Niki, Ganxsta Zolee, a Hip Hop Boyz, a Hooligans, Kamarás Iván, Kiszel Tünde, Majka, Noszály Sándor, Pély Barna és Galambos Dorina, Schobert Norbi és Rubint Réka, a Sugarloaf együttes, a Supernem zenekar, Szinetár Dóra, Tornóczky Anita, Tóth Gabi és Palcsó Tomi, Tóth Vera, és természetesen a Barátok közt sztárjai, illetve a Való Világ egykori villalakói is feltűntek a tömeg soraiban.

Forrás: [origo]

A kapunyitás pillanata


Díjátadóként színpadra lépett a Kossuth-díjas színésznő, Eszenyi Enikő, továbbá Kapócs Zsóka, Lilu, Németh Kristóf és Fenyő Iván.

A VIVA két műsorvezetője, Kisó és Kristóf konferálta fel a produkciókat, és persze a nyerteseket. Kisó az est folyamán kétszer öltözött át, ruháit S. Hegyi Lucia külön erre az alkalomra tervezte és készítette el. Méregdrága ékszerei miatt az est folyamán testőrök őrizték minden lépését.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!