A Unique együttes különleges dologra készül

Unique együttes
Vágólapra másolva!
A Unique együttes ma már 26 éves, azonban az évek során semmit nem vesztett a népszerűségéből, ők az ország egyik legsikeresebb zenekara. Pár nap múlva az Akváriumban lép fel az Unique, a koncert kulisszatitkairól pedig az énekesnő, Völgyesi Gabi mesélt az Origónak, emellett pedig a Sztárban Sztár All Stars szerepléséről is megszólalt.
Vágólapra másolva!

A tavalyi 25. jubileumi nagykoncert után a Unique zenekar szeptember 20-án az Akváriumban ad koncertet, ahol hatalmas meglepetéssel kedveskednek a résztvevőknek. Völgyesi Gabi az Origónak hangsúlyozta, hogy az év legnagyobb buliját láthatja majd a közönség, ahol a régi nagy slágerek mellett új dalok is hallhatóak lesznek.

Az Unique együttes
Fotó: Unique

A Unique különleges, eddig soha nem hallott koncerttel készül

Az univerzum után UNIQUEversum címmel adunk majd koncertet, ugyanis a mi világunkat akarjuk majd a színpadra elhozni. 

Az elmúlt 26 év alatt a közönség velünk együtt idősödött, lett bölcsebb és érettebb. A dalainkon kívül hasonló behatások érnek bennünket, ami csak még jobban összekovácsol minket, értjük egymást, ha akarjuk. Manapság az emberek egyre többször egymás ellen tudnak menni, egyre több a konfliktus, ami végső soron nem jó nekünk és előadóművészként, a dalainkkal és koncertjeinkkel inkább az elfogadás és a megértés irányába igyekszem mozdítani és közelebb hozni egymáshoz az embereket” – kezdte az Origónak Völgyesi Gabi, aki azt is elárulta, hogy különleges műsorral készülnek a fellépésre.

Unique együttes
Fotó: Unique

A nagykoncerten az új dalunkat is bemutatjuk, melynek címe, Memento. 

Ezt a pandémia ihlette, az emberek közötti elidegenedésről szól, amit egyre gyakrabban tapasztalunk. Manapság szerintem ez egy általános a probléma, nem szolgája az előnyünket, és tenni kell ellene. Ezenkívül lesznek még részemről gondolatok, több felvezetés, valamint új zenei elemek is” – hangsúlyozta.

Az Unique énekesnője kiemelte, hogy rendszeresen szeretnek olyan nagyobb önálló, kiemelt koncerteket tartani Budapesten vagy vidéken, ahol a látványt, a fényt, a hangot, a szellemiséget is maguk választják meg és ez a nagykoncert is ilyen lesz.

„Számomra ez egy szuper dolog, ugyanakkor hatalmas felelősséggel is jár, szeretném a lehető legjobbat a közönségnek nyújtani. 

Szeretem az élő kapcsolatot a közönségünkkel 

– mesélte.

A Unique énekesnője, Völgyesi Gabi
Fotó: Unique

Az énekesnő lapunknak azt is elárulta, hogy régebben a dalaik legtöbbször a párkapcsolatról, szóltak, mára azonban ez is változott és előkerültek az jelenlegi életkorunkból adódó kérdések, témák is.

„Folyamatosan változnak az igényeink, ma már nagyon ki lehet teljesedni. 

  • szeretet
  • elfogadás
  • belső béke
  • törekvés arra, hogy jól legyünk magunkkal. 

Számos kérdés van, amire mi is keressük a választ a dalainkban 

– fejtette ki meglátásait Völgyesi Gabi, akit a nézők legutóbb a TV2 egyik legnézettebb műsorában, a Sztárban Sztár All Starsban is láthatott, Edith Piaf egy dalával, a Milorddal lépett fel, azonban az első adásban búcsúzott a versenytől.

A Unique énekesnője így élte meg, hogy kiesett a Sztárban Sztár All Stars című műsorból

Azt gondolom, hogy a Milord nem nyerhet egy Deák Bill Gyulával szemben, ugyanis utóbbi, - akit Sípos Tamás ráadásul remekül formált meg, - többet jelent a magyar embereknek. 

Völgyesi Gabi Edith Piafként
Fotó: Forrás: TV2

Abban a hangban benne van egy világfájdalom, ami közel áll a magyar emberekhez szemben Edith Piaffal, aki franciául énekel, és semmit nem mond, vagy legalábbis kevesebbet mond a közönségnek.

 Az én szememben ez nem is igazán verseny, ugyanis teljesen más eszközökkel operál a két előadó, ezért nem is lehet igazából összehasonlítani 

– jegyezte meg Völgyesi Gabi, aki már az élő műsor előtt érezte, hogy nem fog továbbjutni.

„A többi, még versenyben lévő versenyzőnek azt tanácsolom, hogy ne vegyék komolyan, csak élvezzék az előadást.” – zárta a beszélgetést Völgyesi Gabi.

A Unique szeptember 20-i koncertjéről bővebben az Akvárium oldalán olvashat. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!