A kimerült Robbie Williams lemondta koncertjeit

Vágólapra másolva!
Lemondta világturnéjának ázsiai állomásait Robbie Williams. Az énekes "stresszre és kimerültségre" hivatkozva döntött így.
Vágólapra másolva!

A brit énekes a november 4. és 26. közötti koncertjeit mondta le Sanghajban, Hongkongban. Bangkokban, Szingapúrban, Bombayben és Bangalore-ban, majd kipihenve a Close Encounters turné eddigi fáradalmait, Ausztráliában folytatja tovább a koncertsorozatot.

A koncertügynökség közleménye szerint "nyilvánvaló, hogy az ázsiai turnéval járó stressz és kimerültség túl hamar jönne az európai és dél-amerikai koncertek után, és komoly kihatással lenne Robbie egészségére is." A Shanghai Daily című lapban megjelent közlemény azt is megemlítette: "A nyár folyamán Robbie Williams 40 koncertet adott a világ számos országában, és összesen több mint 3 millió ember előtt lépett fel."

Jelenleg a popsztár turnéja az angliai Milton Keynesben jár, ahol öt meghirdetett koncertből eddig kettőn van túl, és szóvivője úgy nyilatkozott a BBC-nek, hogy "túl sokat kérnénk Robbie-tól, ha valamennyi beígért koncertjét megtartaná".

Robbie Williams egyébként már korábban is tartott attól, hogy nem fogja bírni a turné tempóját, de egy hónappal ezelőtt még úgy nyilatkozott, hogy alaptalanok voltak a félelmei: "Korábban maximum csak egy hónapot turnéztam egyhuzamban, akár a Take Thattel, akár szólóban" - mesélt augusztus közepén az aggodalmairól. "Ez viszont öt hónapig tart, és nagyon féltem attól, hogy nem bírom majd végig, vagy történik velem valami. A turné hossza aggasztott. De igazából semmiség. Két hónapja vagyok úton, és itt vagyok - megvan mindkét karom és lábam. Van hangom is, szóval jó vagyok" - mondta a skót Daily Recordnak az énekes.

A maratoni világ körüli turné június 9-én indult Dublinban, és az énekes szinte egész Európát végigutazta a nyáron (így Budapesten is fellépett), majd az eredeti tervek szerint Dél-Amerika és Délkelet-Ázsia érintésével az ausztráliai Melbourne-ben fejezné be az idényt december 18-án.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!