A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ketyeg a Rage Against The Machine órája

Vágólapra másolva!
Elindult a visszaszámlálás a Rage Agains The Machine honlapján. Egyszerre két óra ketyeg visszafelé a banda hivatalos weboldalán: amiből persze túl sokra nem lehet következtetni, a titok egyik felére június 11-én, a teljes valóságra pedig augusztus 24-én derül majd fény.
Vágólapra másolva!

A Rage Against The Machine egy nagy bejelentésre készül, és senki sem tudja, hogy egy új albumról vagy egy újabb közös koncertről van-e szó.

Egy biztos, a zenekar hivatalos honlapján már visszafele ketyeg két óra, az egyik június 11-én jár le, amikor is nagy hír okára fény derülhet, de amit majd csak augusztus 24-én fednek fel a nagyérdemű előtt. A találgatások természetesen elkezdődtek, főleg mióta a Coachella Valley fesztiválon eredeti felállásban végre együtt léphetett fel a banda. Egyesek szerint a Coachellán rögzített koncertanyagot kívánja a banda megjelentetni, de sokak szerint akár egy új stúdióalbumról is szó lehet. De akár egy nagyszabású turné is, amire már elég sokan várnak az Audioslave felbomlása és a banda újraegyesülésének híre óta. A Coachella után még további négy fellépésük is le van már fixálva, a nyári Rock the Bells fesztiválturnéra a Wu-Tang Clannel közösen.

"Nagyon jól érezzük magunkat a próbákon, úgyhogy minden esély megvan arra, hogy több fellépést is vállaljunk" - nyilatkozta a múlt hónapban a gitáros Tom Morello a Billboardnak.

Az, hogy ezek után mi következik, még senki sem tudja, de biztos, hogy egy-két fellépésnél nem fog leállni a banda. A Rage Against The Machine tagjai 2000 őszén intettek búcsút egymásnak, hárman az Audioslave-ben próbáltak szerencsét, míg Zack de la Rocha szólólemezeket adott ki. Chris Cornell idén februári kilépésével az Audioslave-ből pedig várható volt a Rage újraéledése, ami tavasszal végre meg is valósulhatott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!