Régi zenésztársa perli Marilyn Mansont

Vágólapra másolva!
Marilyn Manson egykori billentyűse úgy döntött, hogy peres útra tereli egy régi elintézetlen ügyét Mr. Mansonnal. A zenész jó pár milliót szeretne behajtani, mondván a közös pénzből nem keveset nyúlt le tőle Manson, aki állítólag a zenekari közös kasszát használta privát költekezéseire.
Vágólapra másolva!

Stephen Bier - művésznevén Madonna Wayne Gacy -, Marilyn Manson régi billentyűse most perre készül, mivel állítása szerint Manson több millió dollárt tett saját zsebbe a közös cégük bevételeiből.

Manson még 1993-ban hozott létre egy közös vállalkozást zenekari társaival, amit Bier szerint sokáig veszteségesnek állított be a többiek előtt. Hosszú ideig hitt is a zongorista ebben, míg fel nem tűnt neki a látványos költekezés, és ekkor kezdett el utánajárni a közös pénzügyleteknek. Becslései szerint közel 20 millió dollárral kopasztotta meg őt néhai énekes barátja. A napokban indított perben azt is tényként említi, hogy állítólag Manson 2004 és 2006 között a zenekari közös kasszát használta saját kiadásai fedezésére, így abból vett egy 2 millió dollárt érő házikót, nem kevés nácikhoz kötődő emléktárgyat vásárolt fel belőle, sőt még Hitler szeretője, Eva Braun egykori táskáját is megvette barátnőjének ajándékba.

Mindezeken kívül egyéb beteges hobbijának is ebből a pénzből hódolt. Többek között vásárolt egy "olyan afrikai maszkot, amit eredeti emberi bőrből készítettek, valamint egy 4 éves kínai lány teljes csontvázát és egy 17. századi valószínűsíthetően tolókocsis férfi teljes csontvázát" is ebből szerezte be. Legalábbis egykori zenésztársa beadványában ezeket a tételek szerepeltek. De azt is vélelmezik, hogy Manson drogelvonó-kúráját, egy alacsony költségvetésű filmes próbálkozását, egy Los Angeles-i galériának kifizetett összeget, melyért cserében képeit kiállíthatta, sőt a 450 ezer dollár értékű eljegyzési gyűrűjét, valamint a Dita Von Teese-szel tartott esküvőjüknek a teljes árát is a banda fizette meg.

Bier duplán dühös, hiszen a nagy költekezés miatt Manson ügynökei és a zenekar ügyvédje még a fizetését is csökkentette, a hitelkártyáját is csak limitáltan tudta használni, az egészségügyi járulékokat pedig egyáltalán nem fizették be utána.

Manson menedzsmentje még nem reagált az ügyben, bár az énekes múlt csütörtökön a Music TV-nek adott interjújában teljes mértékben tagadta a vádakat és azt is kijelentette, hogy ha kell, harcolni fog az igazáért.

"Nevetségesnek tartom, hogy azzal vádol, hogy tisztességtelenül bántam vele és üzletileg megvezettem. Nem beszélve arról, hogy soha az életben nem vettem volna kínai női csontvázat. Az azért minden határon túlmenne. Valójában ez egy kínai fiúé volt, csak a tények kedvéért" - válaszolt a rá jellemző stílusban Marilyn Manson.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről