A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Britney Spearst dobta a menedzsere

Vágólapra másolva!
Britney Spears nagy visszatérésére hiába gyúrtak menedzserei. Ami a Music TV idei díjkiosztóján történt, az már őket is elég kínos helyzetbe hozta, így a hétfői napon dobta menedzsmentje az egykori pophercegnőt. A Firm nevű cég és személyes menedzsere nem volt megelégedve Britney hozzáállásával.
Vágólapra másolva!

Britney Spears új menedzsment után nézhet, miután hétfőn reggel hivatalosan is megszakította viszonyát a Firm nevű ügynökség, valamint Britney személyes menedzsere is az énekesnővel.

Jeff Kwatinetz egy nyilatkozatban adta hírül, hogy ő és partnere, a The Firm "megszüntette a hivatalos munkakapcsolatot Britney Spearsszel." A döntés közvetlen azután lett hivatalos, hogy Britney ügyvédje, Laura Wasser is bedobta a törölközőt. Wasser képviselte ugyanis Britney-t a férje, Kevin Federline és közte zajló gyermekelhelyezései perben.

Jeff Kwatinetz számos popsztár ügyeit intézte az elmúlt időszakban, többek között Kelly Clarkson mellett is ő serénykedett idei lefújt amerikai koncertsorozatáig. "Mi hiszünk abban, hogy Britney egy kivételesen tehetséges ember... de az aktuális körülmények sajnos nagyban akadályozták, hogy a munkánkat tökéletesen végezzük" - indokolta döntését a menedzser.

A döntés okait persze lehet ilyen diplomatikusan is megfogalmazni, de valószínűleg minden televíziónézőnek nyilvánvalóvá vált a pár napja lezajlott MTV díjkiosztón nyújtott teljesítménye után, hogy Britney korántsem a régi. A gála nyitófellépése, ahol a Gimme More című vadonatúj dalát adta elő "élőben" a popdíva - sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így az énekesnő rendkívül nehéz ősz elé néz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!