A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Rapper mentette meg az öngyilkos rockert

Scott Stapp, Creed
Vágólapra másolva!
A Creed énekese bedrogozva kiugrott az ablakon, de T.I. pont arra járt és megmentette az életét. Mindez Scott Stapp önéletrajzából derült ki.
Vágólapra másolva!

Scott Stapp, a rengeteg lemezt eladott poszt-grunge zenekar Creed énekese írt egy önéletrajzi könyvet. Ennek megvásárlásához azzal csinált kedvet, hogy elárult belőle egy drámai sztorit. Egy közelebbről meg nem határozott évben Miamiban bezárkózott egy szállodai szobába, hogy jó sokat igyon és drogozzon. Több napig nem aludt, a fehér falak láttán egy idő után azt hitte, hogy elmegyógyinézetben van, aztán a hangok is megszólaltak a fejében - végül leugrott az erkélyről. Betörte a fejét, eltörte a csípőjét és az orrát, és kb. két és fél órán át feküdt ott - amikor egyszer csak megjelent T.I., a rapper, és gondoskodott a megmentéséről. Ugyanis ő is abban a hotelben szállt meg: kivette az egyetlen szabad szobát, majd kilépett az erkélyre, és észrevette, hogy vér csöpög a lábára. Felnézett, és ott látta a párkányon fekvő Stappet.

A két zenész korábban egyszer találkozott, A passió című filmhez készült lemezre írtak mindketten dalokat; beszélgettek egy kicsit arról, hogy mindketten az Alabama Crimson Tide-nek drukkoltak. A szóban forgó alkalommal Miamiban T.I. alabama kalapot hordott, Stapp pedig azt mondta neki, hogy "roll tide" (így buzdítják az említett csapatot), úgyhogy boldogan egymásra ismertek. De T.I. feltehetően akkor is megmenti az életét, ha nem híres zenész. 2010-ben például klipforgatásra igyekezett, és útközben belefutott egy öngyilkosjelöltbe - és sikerült őt lebeszélnie arról, hogy kiugorjon a 22. emeletről.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!