A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Austin Peralta, 1990-2012

Austin Peralta zongorista
Vágólapra másolva!
Austin Peralta zongorista 16 évesen jazz-legendákkal játszott, az elektronikus zenében Flying Lotus körének megbecsült tagja volt.
Vágólapra másolva!

22 éves korában, egyelőre ismeretlen okból elhunyt Austin Peralta zongorista-zeneszerző. Los Angelesben született 1990-ben. Ötéves korában kezdett zongorázni, a jazz és a klasszikus zene iránt érdeklődött. 2006-ban, tehát 16 évesen két lemezt is megjelentetett egy japán kiadónál. Ezeken a jazz olyan nagyságai kísérték, mint például Ron Carter vagy Buster Williams bőgősök; élőben pedig többek között Chick Coreával játszott együtt.

Rövid ideig a New Yorkban tanult, majd visszatért Los Angelesbe, ahol immár nemcsak a jazzt játszott, hanem a hiphop, elektronikus zene és a neo soul világba is betört. 21 éves volt, amikor Flying Lotus megjelentette Brainfeeder nevű kiadójánál a harmadik, immár világszerte terjesztett szólólemezét (Endless Planets), halálakor már a negyediken dolgozott. Közreműködőként szerepelt Flying Lotus idei albumán, valamint Erykah Badu, The Cinematic Orchestra, Stanley Clarke, Thundercat, Shafiq Husayn (Sa-Ra Creative Partners), Jaga Jazzist, Teebs, Thundercat lemezein; megjelent egy Sun Ra-újraértelmezése is. A jazz és az elektronikus zenei világ számos szereplője gyászolja.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!