Bikának öltözött táncos fiúk kergetik a torreádor Madonnát

Madonna klip címlapi GIF
Madonna
Vágólapra másolva!
A nemrég instagramra posztolt képei miatt botrányba keveredett énekesnő, legújabb Living for Love című dalában olyan, mintha a régmúlt 90-es évekbeli stílúsát keverné a mai trendekkel. 
Vágólapra másolva!

Az alapvetően EDM-nek titulált, house-os beütésű dal videója, a népszerű Snapchat alkalmazásban debütált, majd – az alkalmazás elvéhez hűen - 24 óra múlva le is került onnan.

Az klipben Madonna egy vérvörös függönyökkel körbevett színpadon torreádorként táncol, miközben minótauroszoknak, azaz bikáknak üldözött férfiakkal küzd. Vélhetően Madonna mindent megtesz azért, hogy feltűnést keltsen, hiszen az 56 éves énekesnő, a videó végéhez közeledve egyre több ruhától szabadul meg, ami egyből beindította a pro- és kontra komment áradatot az interneten. Majd miközben vörös virágszirmok hullanak az égből, egy Friedrich Nietzsche idézetet is kapunk az arcunkba. „Az ember a legkegyetlenebb állat.Szomorújátékokon, bikaviadalokon és keresztre feszítéseken érezte magát ez idáig legjobban e földön; midőn pedig föltalálta magának a poklot, lám, az lett néki a földi mennyország” – áll a klip végén, a német filozófustól vett híres idézet.

Madonna a dalról

A vasárnapi 57. Grammy-gálán is fellépő énekesnő, a Rolling Stones magazinnak nyilatkozott a dal mondanivalójáról. „Az a helyzet, hogy rengeteg ember ír a szerelmet övező boldogságról, vagy éppen az azt követő vígasztalhatatlan keserűségről, de arról senki nem ír, hogy milyen amikor összetörik a szíved és utána mégis reményteli és diadalittas vagy” – nyilatkozta Madonna, akinek soron következő Rebel Heart nevezetű tizenharmadik nagylemeze, március 6-án jelenik meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!