Kattintson, ha egy kis nyegleségre vágyik!

chris cornell
Vágólapra másolva!
A Soundgarden szebb napokat is látott frontembere nem bánná, ha újra összeállna az Audioslave.
Vágólapra másolva!

"Király lenne, ha újra összejönnénk és együtt dolgoznánk. Nagyszerű srácok voltak, nagyon élveztem az együtt töltött időt, és mindig nyitott leszek arra, hogy megint összehozzunk valamit" - nyilatkozta a Total Guitar magazinnak. Mint kiderült, vannak még kiadatlan anyagaik, amiket persze Cornell szívesen ki is pofozna.

Az Audioslave-et egyébként Cornell hagyta ott még 2007-ben, mondván, hogy megoldhatatlan személyes és zenei ellentétek feszítik a zenekart. Az lehet, hogy a Scream című szólóalbuma, amit Timbalanddal csinált, és mindketten őrülten büszkék voltak rá, nem fogyott rosszul, a kritikusok viszont nagyon csúnyán elverték.

Utána Cornell koncertezgetett egy kicsit az Aerosmithszel, a Linkin Parkkal, összeálltak néhány koncertre a Soundgardennel, amit érdekes kalandnak nevezett, majd teljesen eltűnt, és nem hallottam, hogy bárki is arról beszélt volna, hogy: "tudod, nekem már csak egy dolog hiányzik az életemből, az, hogy élőben láthassam az Audioslave-et".

Az egészből árad valami szomorú. Van egy régen ünnepelt frontember, akinek érezhetően hiányzik, hogy megint foglalkozzanak vele egy kicsit, és visszavágyik egy zenekarba, amit a zeneszerető emberek többsége szívből utált, mert olyan volt, mintha a Nickelback cinkosa lenne. Mindezt úgy, hogy szeptemberre ígért nagylemezt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről