Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Hans Zimmer visszatér Magyarországra

Hans Zimmer
HANS ZIMMER PERFORMING MUSIC FROM HIS MOVIE SCORES (BATMAN, THIN RED LINE, PIRATES OF CARIBBEAN -AND OTHERS) SPECIAL GUESTS JOHNNY MARR AND PHARRELL WILLIAMS HAMMERMITH APOLLO LONDON 11/10/2014 PHOTOGRAPH BY: ANGELA LUBRANO PLEASE CONTACT: LIVEPIX Mobile : 07958 961 625 e-mail: live@livepix.biz
Vágólapra másolva!
Június 1-jén a Papp László Budapest Sportarénában lép fel a Karib Tenger Kalózai, az Oroszlánkirály, a Sötét Lovag trilógia, az Eredet, a Csillagok Között és még számtalan film zenéjének szerzője, Hanz Zimmer. 
Vágólapra másolva!

A Papp László Budapest Sportarénában lép fel június 1-jén a több mint 100 filmhez zenét szerző Hans Zimmer. A zeneszerző saját 15 fős stúdiócsapatával, egy szimfonikus nagyzenekarral, valamint egy kórussal - azaz több mint 60 zenésszel - megtámogatva járja körbe a világot.

Hans Zimmer először 2014-ben kelt útra muzsikusokkal. Akkor még csak az öreg kontinenst járta körbe, többek között Londonban, Párizsban, Berlinben, Münchenben, Prágában, Genovában, Dublinban, Bécsben és Budapesten lépett fel. A jövő évi turén már amerikai és ausztráliai állomások is érintvez lesznek. A koncertsorozat az Egyesült Államok nyugati partján indul, majd Ausztrália és Új-Zéland után következik Európa.

Hans Zimmer Forrás: ANGELA LUBRANO/LIVEPIX/Angela Lubrano

Maga az előadás két részből áll: az elsőben olyan klasszikussá vált filmzenékből hallhatók részletek, mint a Gladiátor, az Oroszlánkirály vagy a Karib-Tenger Kalózai, míg a második részben többek között a Sötét Lovag trilógia és az Eredet filmzenéit gondolják újra a rock- és popzene világából érkező vendégekkel.

"Mindig is arra vágytam, hogy egy hasonló koncertkörutat csináljak, és nagyon lelkes vagyok, hogy a nyugati-parti és az ausztrál előadásokat követően visszatérünk Európába, ahol idén tavasszal rengeteg csodálatos élményben volt részünk" - mondja Zimmer.

A budapesti koncertre a jegyek november 23-án 10 órától kaphatók.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről