Veszélyesnek tűnik az őrült nő, aki zaklatja a Coldplay énekesét

Horizontal ivósgaléria
Chris Martin a Coldplay frontembere is lemondott az alkoholról
Vágólapra másolva!
Az ismeretlen rajongó egy téveszméje, hogy neki szerelmi kapcsolata van a Coldplay énekesével. Kölcsönösségről szó sincs, éppen ezért Chris Martin már távoltartási kérelmet nyújtott be a zaklató nő miatt.
Vágólapra másolva!

Távoltartási kérelmet nyújtott be egyik rajongója ellen Chris Martin, a Coldplay frontembere. A nő állítólag egy ideje már követi, többször megjelent amerikai otthona környékén is. A legtöbbször leveleket is bedobott, de tett már be csomagot is a kerítésen belülre. A levelekből arra lehet következtetni, hogy

a nő komoly megszállott.

Martint a legjobban az rémítette meg, hogy az írásaiban a nő már a gyerekeit is megemlíti, de előfordult már öngyilkossági tematika, vagy csak általában a halál. Ezek vezettek oda, hogy Martin a rendőrséghez fordult a távoltartásért.

Chris Martin Forrás: AFP/Justin Tallis

Annyit lehet tudni, hogy Chris Martin minden használható dokumentumot átadott a rendőröknek. Ebben többek között a biztonsági őreinek beszámolói voltak, valamint a nő által írt levelek. Egyelőre elrendelték a 100 jardos távolságtartást, de áprilisban lesz még egy bírósági meghallgatás – írja a Blast.