A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Több mint 300 gépet püfölhetnek a játéktermek szerelmesei a hétvégén

Arcadia Játéktermi
Nosztalgia Kiállítás
Vágólapra másolva!
Idén is lesz Arcadia, sorban a negyedik. A játéktermi gépek legnagyobb, közép-európai seregszemléjét november elején rendezik a Dürer Rendezvényházban.
Vágólapra másolva!

Idén november első három napján rendezik az Arcadia Játéktermi Nosztalgia Kiállítást, ami még mindig Közép-Európa legnagyobb játéktermi seregszemléje. 300-nál is több gépet, köztük elsősorban flippereket és klasszikus videójáték kabineteket lehet majd kipróbálni a Dürer Rendezvényházban. Az esemény sztárvendége a Peter Jackson által rendezett Hobbit-trilógiában Ori törp szerepét játszó Adam Brown színész lesz majd. Brown-ról a Gyűrűk Ura és a Hobbit világhírű rendezője így nyilatkozott:

A művész a Tolkien-trilógián kívül a Johnny Depp főszereplésével készült, A Karib-tenger kalózai című filmben is szerepelt. Egyébknét mindkét filmhez népszerű flipperes adaptáció is készült, amelyek egyaránt kiemelt szerepet kapnak majd az Arcadián.

Arcadia Játéktermi Nosztalgia Kiállítás Forrás: Arcadia Játéktermi Nosztalgia Kiállítás

A pénteki Tolkien-vonalat erősíti majd egy, a szerzőről és modern játékokra gyakorolt hatásáról szóló kerekasztal beszélgetés is, szakértő résztvevőkkel. Szombaton már lehet versenyezni is. A legendás arcade videojáték,

a Mortal Kombat 2 mérkőzéseire bárki benevezhet.

Vasárnap pedig szintén klasszikus videojáték kabineteken, így például a világhírű Pac-Manen folytatódnak majd a küzdelmek. A kiállított gépek között flipperek, videojáték kabinetek, puskás és egyéb játéktermi játékok, retro videojáték konzolok, Game Boy-ok is lesznek majd.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!