Felesége és lánya vigyáznak Kóbor Jánosra

Kóbor János Balaton Balatoni nyár A Balatoni nyár című műsor forgatása Kóbor Jánossal
A Balatoni nyár című műsor forgatása Kóbor Jánossal
Vágólapra másolva!
Kóbor János még a lábát sem tehette ki a házból a karantén alatt, mivel felesége szigorú ellenőrzés alatt tartott mindent.
Vágólapra másolva!

Kóbor János, az Omega 77 éves énekese még a szemetet sem vihette ki a karantén idején, ugyanis felesége, Zsóka nagyon vigyázott rá. A Borsnak azt mondta, „elég nehéz volt összefogni a dolgokat, mert minden feladat rám hárult.

néha elmentem a kislányunkkal, Lénával sétálni egyet, és olykor engedélyeztem magamnak egy-egy futást, de ennyi. Mecky a küszöböt sem léphette át, neki még a szemétkivitel is tilos volt.”

Kóbor János Fotó: Polyák Attila - Origo

Kóbor János felesége azt is elmondta, a„ nagyfiam és a nővérem lánya is az egészségügyben dolgoznak, úgyhogy ők nap mint nap hatalmas veszélynek vannak kitéve. Én nem szerettem volna azon rettegni, hogy melyikünk fertőződik meg, úgyhogy

Látogatókat sem fogadtunk, csak mi magunk voltunk, amit bevallom őszintén, nagyon élveztem. Sokat beszélgettünk, játszottunk, kártyáztunk, főztünk, medencéztünk, úgyhogy egy pillanatra sem unatkoztunk, pláne Mecky, aki szinte végigdolgozta a karantént. Fellépni ugyan a mai napig nem jár, de a munka továbbra sem állt meg, hisz gőzerővel dolgozik az Omega hamarosan megjelenő lemezén, a Testamentum-on.

„Minket még inkább összekovácsolt a karantén. Bár egyébként is sok időt töltünk együtt, de azt gondolom, hogy nekünk nagyon jót tett a pihenés. Léna kifejezetten élvezte, hogy mindnyájan otthon vagyunk, együtt vagyunk, ráadásul két rendhagyó születésnapot is ünnepeltünk. Lénáét és Meckyét. Mindkettőjüknek meglepetésbulit szerveztem, ami szerencsére nagyon jól sikerült, úgyhogy semmi okunk panaszra” – mondta Kóbor János felesége a lapnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről