Báránygerinc babfőzelékkel - Rézkakas bistro, Budapest
![báránygerinc rézkakas](https://cdn.origo.hu/2024/02/HsDklWMIc5PKIPrw4h0e2lvd_0MWRMFCw485luu0tkA/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzI5OTE3YzA4OTFiMDQ0NTA5ZjE2MTI0ODNiZmY0MWZh.webp)
Mi kell hozzá?
Hogyan kell elkészíteni?
A gerinceket befűszerezzük, és olivaolajos serpenyőben körbesütjük, majd vákuumzacskóban 63 fokon 50 percig hőkezeljük. Tálalásnál újra körbesütjük, maldonsóval, szecsuáni, és borssal ízesítjük. Az előző este beáztatott babokat resre főzzük. A gyögybabot lepirított shalott hagymás alapon alaplével puhára főzzük, fokhagymával, sóval, borssal ízesítjük, majd termomixben krémesítjük.A tálalásnál a bébi parajt fehérboros vajban átforgatjuk, ezzel, és a ropogósra sütött sonka szeletekkel tálaljuk az ételt.