Mi kell hozzá?
Hogyan kell elkészíteni?
Először is elkészítjük a mézkrémet, a tojás sárgáját és a mézet 1 dl tejszínnel és 1 dl tejjel 85 fokra felmelegítjük, majd hozzá rakjuk a beáztatott kinyomkodott zselatin lapokat, lehűtjük 35 fokra majd bele keverjük a felvert tejszín habot, és hűtőbe rakjuk minimum 4 órán át. Közben elkészítjük a gyümölcs zselét. A cukrot karamellizáljuk majd belerakjuk a mangó felét és a bort amivel puhára főzzük majd pürésítjük hozzá rakjuk a maradék kockára vágott mangót és üvegesre pároljuk, ha elkészült akkor jöhet a beáztatott kinyomkodott zselatin lap. A gyümölcs zselét tepsire öntjük, és hűtőbe tesszük. A leveles tésztát kb. 2 mm -re kinyújtjuk és a sütőlap hátoldalára fektetjük és sütő ráccsal lenyomva tesszük a 150 fokos sütőbe 5-10 percre, félig sütjük meg a tésztát és egyenlő lapokra vágjuk fel, majd 180-200 fokos sütőben készre sütjük, ha minden kihűlt akkor jöhet a tálalás.
Tálalás:
A leveles tésztalapokra helyezzük a zselét, amelyet ugyan akkorára vágtunk, mint a tészta lapokat erre nyomózsák segítségével felnyomjuk a krémet és rétegezzük. A tetejére
tesszük a mangó gyöngyöket, és tányért dekoráljuk eperrel és mentával.