Mi kell hozzá?
Hogyan kell elkészíteni?
A darált kacsamellet összekeverjük a darált töpörtyűvel, sóval és borssal ízesítjük, majd serpenyőben elősütjük mind a két oldalát.185 fokos sütőben készre sütjük és vigyázzunk, hogy ne szárítsuk ki a pogácsát. A libamájat kevés darabolt hagymával alacsony hőmérsékletű sütőben megsütjük, majd a sütés után a zsírját eltávolítjuk és forró tejszínnel krémesre keverjük. A végén ízesítjük sóval és borssal, majd a finomra vágott majorannát is hozzászórjuk. A hagymát felszeleteljük és bő zsírban ropogósra sütjük, majd összemorzsoljuk.
A paradicsomot és a salátát felaprítjuk és a hamburgerzsömlékben szétosztjuk, miután megkenegettük majonézzel, mind a két oldalra a felső réteg és a zsemle teteje közé helyezzük a hagyma chipszet.
Külön házi hasábburgonyát adunk a tálalásnál a hamburgerhez.