Mandulás cantucci - Trattoria Toscana, Budapest
![](https://cdn.origo.hu/2024/02/pPBiwF3pcvn2eCUGl-vC7a8PqbZPHRYtb-VnHQpNMVc/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2FmNmUxMTYxZjI4MjQ2OTI4NjVjZWRmZTg3NTU1NmU1.webp)
Mi kell hozzá?
Hogyan kell elkészíteni?
Gyúrjuk össze a tojást, a cukrot, citromhéjat és a lisztet, majd sodorjunk belőle egy hurkát, melyre szép sorjában ráhelyezzük a hámozott mandulaszemeket, és beledolgozzuk a tésztába. A tetejét átkenjük tojással. 180 fokon 5-6 percig sütjük, ezután vegyük ki, kétujjnyi vastagon ejtsünk bevágásokat, majd tegyük vissza a sütőbe 5-8 percre. Édes fehérborral fogyasszuk.