Hogyan kell elkészíteni?
1. A kókusztejet forraljuk fel egy lábasban, a tápiókát szitáljuk bele, majd habverővel keverjük össze.
2. Adjuk hozzá a nádcukrot és hagyjuk 5 percig lassú tűzön főni. A vaníliarudat kaparjuk ki és a vaníliavelőt, valamint a sót szórjuk a lábasba.
3. A puding akkor kész, amikor egyenletes, nyúlós állagú lesz. Ekkor töltsük poharakba vagy tálkákba és műanyag fóliával letakarva hagyjuk kihűlni.
4. A gyümölcslevet forraljuk fel a csillagánizzsal (vagy szegfűszeggel) és a nádcukorral.
5. Az étkezési keményítőt keverjük össze a gyümölcslével.
6. A mangót nagy szeletekre vágjuk fel és tegyük a besűrített gyümölcslébe. Vegyük le a tűzről és hagyjuk kihűlni. Végül kanalazzuk a pudingra és tálaljuk.