A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Alma, kelkáposzta, citrom, zeller, dió, borsó, csirkemáj

Vágólapra másolva!
Alma, kelkáposzta, citrom, zeller, dió, borsó, csirkemáj
Vágólapra másolva!

Hozzávalók:

Alma, kelkáposzta, citrom, zeller, dió, borsó, csirkemáj

Forrás: LifeTv

Hogyan kell elkészíteni?

A címben látott alapanyagok nagyon egymáshoz tartoznak. Ráadásul egyszerű az elkészítése.
A zellert legyalulom vékony metéltre. kelkáposztát meggőzölöm, és laskára vágom. Az almát vékony lapocskákra szeletelem. A megpirított diót késsel durvára vágom. A zöldborsót meggőzölöm. A zeller levelét apróra vágom. A joghurtot kikeverem sült alma krémmel, kevés mustárral, és sóval. Mindezeket összekeverem, és egy nagyon táplálósalátát kapok. A csirkemájat bepácolom.
A pác: só, frissen őrölt bors, méz, szerecsendió, koriander, étolaj.

Ebbe a pácba tartom a májat legalább egy órát. Sütőpapíron előmelegített 180 C-fokos sütőben 10-15 perc alatt készre sütöm.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!