kelkáposzta 2020. 11. 12.
7 jó ok, hogy miért együnk rendszeresen kelkáposztát
Noha megosztja az embereket, érdemes megbarátkoznunk vele.
![](https://cdn.origo.hu/2020/11/LmmJegGN0B8xJf2henvRoHnwvQwMTscaMfUZzGByxtc/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2YyNmQ5NWI0ZjMxMDQ3Mzg5MTQ1N2MzMzhiMTk5MzY2.webp)
Noha megosztja az embereket, érdemes megbarátkoznunk vele.
Gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban, antioxidánsokban.
Sőt, ezek közül kettőt mérgezőnek is tartottak korábban. Galéria.
A szegény emberek eledele volt vagy mérgezőnek hitték.
Élvezzük az ízletes és egészséges alapanyagokat az őszi betakarítás után.
Ha ez esetleg túl merész, akkor érdemes kipróbálni a sonkás, vagy a pizzás változatot.
Nem csak a kávéval rázhatja fel magát. Ezek az alapanyagok hatnak az agyra.
Kelkáposzta főzelék zsiradék, és liszt nélkül, sertéspörkölt feltéttel
Kelkáposztás és sárgarépás saláta az éles látásért. Recepttel.