Hozzávalók:
300gr lilabab
200 gr retek
4 cl szója szósz
80 gr póréhagyma
2 dl almaecet
5 cl olíva olaj
kevés friss chili
600 gr karaj csont nélkül
150 gr sajt a töltéshez (félzsíros)
50 gr szója szósz
40 gr méz
4 szelet bacon
Hogyan kell elkészíteni?
A megfőtt lilababot összekeverem kis apróra vágott póréhagymával, kisebb cikkekre vágott retekkel. Kevés chilit vágok bele, ízesítem szója szósszal, és almaecettel. Kevés olívaolajat is keverek bele. Nyitott szeletet vágok a karajból. Bepácolom szójaszósszal, és belül megcsorgatom egy kevés mézzel. Belefektetem a görög széna maggal ízesített sajtot. Ráhajtom a hús másik felét. Baconba beletekerem, hogy ne nyíljon sütés közben. Serpenyőben lassan megsütöm.