Barna rizses nyári saláta, grillezett őszibarackkal

Vágólapra másolva!
Barna rizses nyári saláta, grillezett őszibarackkal
Vágólapra másolva!

Mi kell hozzá?

- 2 db őszibarack

- rukkola

- 100 gr barna rizs, főzve

- 50 gr áfonya

- 1 db vöröshagyma

- 150 gr kék sajt

- 50 gr pisztácia

- juharszirup

- olívaolaj

- só, bors

Forrás: LifeTv

Hogyan kell elkészíteni?

1. A megfelezett és kimagozott barackokat grillrácson vagy egy serpenyőben pirítsuk meg.

2. A vöröshagymát vágjuk vékony szeletekre, a kéksajtot pedig tépkedjük apró darabokra, sózzuk, borsozzuk és keverjük össze a saláta további hozzávalóival.

3. Helyezzük a salátaágyra a barackokat, majd locsoljuk meg egy kevés juharsziruppal és olívaolajjal.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!