Hozzávalók:
80 gr vörös hagyma
40 gr étolaj
400 gr gomba
80 gr Tv paprika
80 gr paradicsom
10 gr petrezselyem zöldje100 gr csicseriborsó püré
3 gr zúzott fokhagyma
200 gr fehér répa julienne
200 gr sárgarépa julienne
150 gr tejföl
8 gr só
3 gr frissen őrölt bors
Hogyan kell elkészíteni?
A vöröshagymát kevés zsiradékban megpárolom a felkockázott paprikával, paradicsommal együtt. Sóval, borssal, zúzott fokhagymával ízesítem. Megszórom pirospaprikával. Rákanalazom a tejfölt, és a pürésített főtt csicseriborsó krémet. Ezzel egy kicsit sűrítek a levén. Hozzáadom a felkarikázott sárgarépát, fehérrépát, és az apróra vágott petrezselyem zöldjét. Felöntöm a kívánt mennyiségű vízzel.
Kiforralom.