Mi kell hozzá?
·8 nagyobb fejű gomba
·15 dkg krémsajt
·5 dkg vaj
·2 gerezd fokhagyma
·2 levél bazsalikom
·2 dl tejszín
·1 nagyobb fej vöröshagyma
·olaj
·1 csokor petrezselyem
·só, bors
·sajt ízlés szerint
Hogyan kell elkészíteni?
1.Egy serpenyőben olajon és vajon megdinszteljük a fokhagymát és a hagymát.
2.A gombáknak kiszedjük a tönküket, apróra vágjuk őket, majd hozzáadjuk a hagymához. Sózzuk, borsozzuk.
3.A tölteléket áttöltjük egy üveg tálba, majd hozzáadjuk a tejszínt, a krémsajtot és az apróra vágott friss fűszereket.
4.A gombafejeket egy sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, majd megtöltjük a krémes töltelékkel. Reszelt sajtot szórunk a tetejükre, meglocsoljuk olajjal és 180 fokos sütőben 20 perc alatt készre sütjük.