Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kedves Olvasónk!
A Kutatók Éjszakája 2006. szeptember 22-i rendezvénye alkalmából ismét tesztelheti tudását! A fenntartható fejlődés témakörén belül négy különböző tesztet tölthet ki. (A válaszadásban segítenek a válaszok mellett megadott web-oldalak.)
A teszteket helyesen kitöltők és a fórumokon aktívan hozzászólók között a környezettudatos magatartással kapcsolatos nyereményeket sorsolunk ki szeptember 22-én 18 órakor a Jövő Háza Teátrumában. A tesztkitöltés szeptember 21-én 10 órakor zárul. A fórumhozzászolások számának összesítése szeptember 22-én 10 órakor történik. A nyereményt nyerteseink személyesen vehetik át, vagy postai úton juttatjuk el hozzájuk.
A játék időtartama: 2006. szeptember 1. - 2006. szeptember 22.
Jó szórakozást és sikeres teszt kitöltést kívánunk!

A kérdőív kitöltése és további feltételek:
A kérdőív megoldásán annyi ideig dolgozhat, amennyire csak szüksége van. Ha egy választ elsőre nem tud, a megoldást megkeresheti a megadott web-oldalakon. Javításokat addig végezhet, amíg az "ELKÜLDÖM" gombbal az egész kérdőívet elküldte feldolgozásra. Amikor az "ELKÜLDÖM" gomb benyomásával elküldte a tesztet, válaszait véglegesnek tekintjük és további módosítást nem tudunk figyelembe venni. Egy e-mail cím csak egyszer játszhat.
A nyereményt személyesen a Mindentudás Egyeteme Kht. irodájában (Budapest, X. ker., Zágrábi út 1-3. sz. alatt lehet átvenni a (+36-1) 431-1671-os telefonszámon történő előzetes egyeztetés után. A nyeremény átvételéhez a személyazonosság igazolása szükséges.
A postán elveszett nyereményekért felelősséget nem vállalunk. Jogi út kizárva.
A játékban nem vehetnek részt a Mindentudás Egyeteme Kht. dolgozói és velük egy háztartásban élő családtagjaik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről