A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Élő közvetítésünk az orosz-ukrán háborúról.
Vágólapra másolva!
Cikkünk folyamatosan frissül5 bejegyzés

Élő közvetítésünk az orosz-ukrán háború 907. napjáról.

 

08:39
augusztus 18, 2024
Vágólapra másolva!

Gázolaj gyulladt meg egy dróntámadás után Oroszországban

A rosztovi régióban az Ukrán Fegyveres Erők drónjainak támadásának visszaverésekor gázolaj gyulladt meg – jelentette Vaszilij Golubev kormányzó Telegram-csatornáján.

„A rosztovi régió délkeleti részén a légvédelmi erők visszavertek egy dróntámadást A proletarszki ipari raktárak területére lehulló törmelék következtében gázolajtűz történt” – írják.

Az előzetes adatok szerint senki sem sérült meg. A tűzoltók a helyszínen vannak.

07:29
augusztus 18, 2024
Vágólapra másolva!

Megsemmisítettek egy ukrán egységet Kurszk régióban

Az Ukrán Fegyveres Erők 115. különálló gépesített dandára tizenhat katonából álló csoportja semmisült meg a kurszki régióbeli Kremjanoje falu közelében – közölte a RIA Novosztyi.

06:29
augusztus 18, 2024
Vágólapra másolva!

Robbanások történtek Kijevben

Robbanások történtek Kijevben egy légitámadás közepette – jelentette a "Public" ukrán tévécsatorna. Később ismételt kijevi robbantásokról is beszámolt.

Az ukrán Digitális Transzformációs Minisztérium online térképe szerint légiriadót rendeltek el Kijevben, valamint Kijev, Zsitomir, Csernigov, Cserkasszi, Dnyipropetrovszk, Szumi, Poltava, Harkov és Kirovograd régiókban.

06:29
augusztus 18, 2024
Vágólapra másolva!

Az előző nap adatai számokban

Magyarország területére 2024. augusztus 17-én 0 óra és 24 óra között az ukrán-magyar határszakaszon 8704 fő lépett be. A román-magyar határszakaszon belépők közül 16 059 fő nyilatkozott úgy, hogy Ukrajnából érkezett.
A beléptetettek közül a rendőrség 69 embernek állított ki ideiglenes tartózkodásra jogosító igazolást, ami 30 napig érvényes. Ezen időtartamon belül kell felkeresniük az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság tartózkodási helyük szerint illetékes hivatalát a végleges okmányok beszerzése érdekében.

06:19
augusztus 18, 2024
Vágólapra másolva!

Ez történt szombaton

Előző tudósításunkat ITT TALÁLJA.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!