Vágólapra másolva!
Élő közvetítésünk az orosz-ukrán háborúról.
Vágólapra másolva!
Cikkünk folyamatosan frissül5 bejegyzés

Élő közvetítésünk az orosz-ukrán háború 959. napjáról.

 

06:42
október 09, 2024
Vágólapra másolva!

Több és jobb rakéta kell

Volodimir Zelenszkij azt mondta, Ukrajnának fejlett rakétákat kell biztosítania, amikkel gyorsabb eredményeket kell elérnie a csatatéren. Elmondta, hogy a legfelsőbb parancsnokokkal folytatott találkozót a hazai fegyverkészletek fejlesztésének szentelték, beleértve a drónokat, az elektronikus hadviselést és mindenekelőtt olyan rakéták bevetését, amelyek gyors eredményt hoznak az orosz erőkkel való harctéri konfrontációban.
 

05:45
október 09, 2024
Vágólapra másolva!

Harmadik hónapja zajlik a harc Kurszkban

Az ukrán elnök számára átfogó jelentés készült a katonai főparancsnoktól a frontvonali akcióikról, az összes védelmi műveletről, valamint a kurszki hadműveletről.
"A kurszki térségben immár harmadik hónapja zajlik a harc, illetve fenntartjuk a szükséges nyomást Oroszországra ezen a területen. A védelmi hírszerzés főnöke is részletesen beszámolt az ellenség rendszerében zajló folyamatokról és azokra gyakorolt ​​befolyásunkról" - mondta napi videójában Volodimir Zelenszkij.

04:41
október 09, 2024
Vágólapra másolva!

Két új szankciócsomag

Napi videójában két új szankciócsomagról beszélt az ukrán elnök. Volodimir Zelenszkij nem részletezte ezek tartalmnát, csak annyit mondott róluk, hogy az egyik csomag az Ukrajnát elárulókat érinti, míg a másik az oroszországi katonai termelés ellen irányul.
"És továbbra is szinkronizáljuk ukrán szankcióinkat és az ellenségre gyakorolt ​​nyomásunkat mindenkivel a világon, aki az ukránokhoz hasonlóan valódi békét akar" - mondta az elnök.

04:38
október 09, 2024
Vágólapra másolva!

Magyarország segít

Magyarország területére 2024. október 8-án az ukrán-magyar határszakaszon 4660 fő lépett be. A román-magyar határszakaszon belépők közül 3850 fő nyilatkozott úgy, hogy Ukrajnából érkezett.
A beléptetettek közül a rendőrség 41 embernek állított ki ideiglenes tartózkodásra jogosító igazolást.

04:31
október 09, 2024
Vágólapra másolva!

Ez történt kedden

Előző tudósításunkat ITT TALÁLJA.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!