Vágólapra másolva!
Leesett lováról a brit trónörökös egy lovaspólómeccsen. A herceg lova egy gólhelyzetben botlott meg. Károlyt kórházba szállították, a meccset folytatták.
Vágólapra másolva!

Károly herceg megsérült lovaspólózás közben egy jótékonysági rendezvényen - jelentette a BBC. Noha a trónörököst egy közeli kórházba szállították, úgy tűnik, nem sérült meg komolyabban. Azt egyelőre nem tudják, eltört-e valamelyik hercegi csont. Az 52 éves trónörökös fiaival egy csapatban játszott, amikor a meccs második félidejében baleset érte.

A szemtanúk szerint éppen gólhelyzetben lévő Károly lova megbotlott, a herceg leesett róla, a ló pedig a hercegre esett. A meccset Károly elszállítása után egy cserejátékossal folytatták. A baleset után a herceg mindkét fia leugrott a lóról, és apjukhoz siettek.

Nem ez az első balesete a hercegnek idén. Januárban rókavadászat közben törte el vállát, ekkor szintén leesett lováról. Egy 1990-es lovaspólómeccsen szintén esés miatt törte el jobb kezét, és csak hosszas lábadozás után épült fel - írja a BBC.

Ajánlat:

A brit monarchia weboldala

Korábban:

Károly herceg a temetés óta Diana sírja felé se nézett

(2001. július 7.)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről