A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Palesztin katonai tábort támadott Izrael

Vágólapra másolva!
Gázában izraeli helikopterek palesztin katonai célpontokat támadtak, mely hírszerzők és Arafat testőreinek támaszpontja volt. Izrael bejelentette, hogy addig folytatják a katonai csapásokat, míg Arafat le nem tartóztatja a legutóbbi támadáshullámért felelős személyeket.
Vágólapra másolva!

Izraeli harci helikopterek Gáza déli részén fekvő palesztin katonai tábort támadtak, hogy ezzel nyomást gyakoroljanak Arafatra, és meggyorsítsák a letartóztatásokat. Rafah városában három olyan épületet eltaláltak az izraeliek, melyeket különböző biztonsági célokra használtak. Hírszerzési, katonai hírszerzési célok mellett Jasser Arafat személyes testőreinek is otthont adott az épületegyüttes.

Szemtanúk szerint a hajnal előtt kilőtt kilenc rakéta magas hotelek tetőit is levitte, és kidöntött néhány falat. Állítólag az egész területen megszakadt az áramszolgáltatás. Az épületeket evakuálták. Sérültekről eddig nem érkezett jelentés.

Pénteken a Gázában lévő rendőrségi főhadiszállást támadták az izraeliek F-16-os vadászgépekkel.

Az izraeli hadsereg hivatalos közlése szerint a támadást válaszul hajtották végre, a pénteki zsidó település elleni akció miatt. Izrael bejelentette, hogy addig folytatják a katonai csapásokat palesztin célpontok ellen, amíg Arafat le nem tartóztatja azokat, akiket felelősnek tartanak a legutóbbi terrorista támadásokért, melyek során az öngyilkos merénylők 25 embert megöltek.

Korábban:

Izrael folytatja a bosszúhadjáratot

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!