Tank alá esett egy francia riporter

Vágólapra másolva!
Életét vesztette egy francia televíziós riporter miután véletlenül elgázolta egy tank Kuvaitban. A tapasztalt riporter az amerikai katonai gyakorlatról szeretett volna jobb felvételeket készíteni, ezért bemerészkedett a tankok elé.
Vágólapra másolva!

A francia TF1 csatorna tapasztalt külföldi tudósítója, Christian Huteau, vasárnap reggel vesztette életét miután szombaton véletlenül elgázolta egy gyakorlatozó amerikai tank. A férfi több sérülést is szenvedett, összeroncsolódott a lépe és az egyik veséje is. Holttestét vasárnap szállítják haza, Franciaországba.

A modern haditechnika enciklopédiájahttp://www.fokuszonline.hu/cgi-bin/htmlos.cgi/31229.6.8764038225617420762Ajánlat a Fókusz Online kínálatából

Az újságírót egy gyakorlat közben ütötte el tank, mert túl közel hajolt ahhoz a folyosóhoz, ahol a tankok közlekedtek, hogy jobb képet készíthessen - mondta a CNN-nek az amerikai zászlóalj parancsnoka. A közeledő tank elől már nem tudott elmenekülni a kihúzott szögesdrót miatt, hiába próbált segíteni rajta a közelben lévő riportertársa.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!