Előkerült az angol tinilány

Vágólapra másolva!
A manchesteri rendőrség megerősítette, hogy a napokkal ezelőtt elszökött 12 éves angol lány épségben és egészségben az Egyesült Királyságban tartózkodik rendőrtisztek felügyelete alatt. A lányszöktető amerikai tengerészgyalogost a német rendőrség tartóztatta le Frankfurban. A férfi számítógépén gyermekpornót találtak a rendőrök.
Vágólapra másolva!

Az angol lány, aki napokkal ezelőtt elszökött 31 éves szerelmével, épségben és biztonságban az Egyesült Királyságban van a rendőrség felügyelete alatt - írja az Ananova. Az amerikai férfit, aki napokkal ezelőtt megszöktette, nemzetközi rendőri akció keretében letartóztatták Németországban. Az európai rendőri szervekkel együttműködő FBI gyermekpornót talált az egykori katona személyi számítógépén.

A 31 éves michigani tengerészgyalogos egy éve ismerkedett meg az angol tinivel egy chatfórumon. Miután egy hónappal ezelőtt leszerelt a haditengerészetnél végzett hároméves szolgálatból, Manchesterbe repült, hogy találkozzon reménybeli kedvesével. Innen együtt folytatták útjukat Párizsba, ahol nyomuk veszett.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről