A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Toby Studabaker: Nem volt köztünk szex

Vágólapra másolva!
Az ötnapos menekülés után elfogott afganisztáni veterán tagadja, hogy nemi kapcsolatba került volna a vele együtt szökő tizenkét éves tinilánnyal.
Vágólapra másolva!

Toby Studabakert, az egykor Afganisztánban szolgáló veteránt szerdán tartóztatták le a német hatóságok Frankfurt am Mainban. A férfit egy 12 éves angol tinilány megszöktetésével gyanúsítják. A lány a férfi letartóztatása előtt, brit rendőrtisztek felügyelete alatt Stuttgartból repült haza.

Az első kihallgatás alkalmával a veterán tagadta, hogy szexuális kapcsolatot létesített a tizenkét éves Shevaun Penningtonnal. Ezenfelül még azt is elmondta a vizsgálóbírónak, hogy tudomása szerint a lány tizennyolc éves.

A harmincegy éves Studabaker beleegyezett, hogy kiadják Nagy-Britanniának, és ennek értelmében a közeli napokban brit bíróság előtt kell felelnie tetteiért.

A 31 éves michigani tengerészgyalogos egy éve ismerkedett meg az angol tinivel egy chatfórumon. Miután egy hónappal ezelőtt leszerelt a haditengerészetnél végzett hároméves szolgálatból, Manchesterbe repült, hogy találkozzon reménybeli kedvesével. Innen együtt folytatták útjukat Párizsba, ahol nyomuk veszett.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!