A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:20AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

A tejesemberek helyettesítenék a sztrájokló brit postásokat

Vágólapra másolva!
A brit postások illegális sztrájkja miatt veszélybe került a Királyi Posta. A posta az elmúlt két évben majdnem 2 milliárd fontot vesztett, és modernizálás nélkül tönkremehet. A vezetők jelenleg is tárgyalnak a sztrájkoló postásokkal. Közben a tejesemberek közölték: ideiglenesen kiviszik a leveleket.
Vágólapra másolva!

Londonban és vagy egy tucatnyi másvárosban összesen több mint 20 ezer postás sztrájkol. A brit Királyi Posta igazgatója, Adam Crozier a BBC-nek elmondta: tárgyalnak a postásokkal, akik máris jelentős veszteségeket okoztak a cégnek. Hozzátette azonban, hogy a legfontosabb feladat a posta modernizálása, különben nem sok jövő vár a cégre.

A vasárnapi tárgyaláson abban egyetértettek a felek, hogy a sztrájk nem vezet sehova, ennek ellenére jelentősen nem közeledtek az álláspontok. A postások elsősorban a túlórázás rendszerén akarnak változtatni. A felek kölcsönösen vádolják egymást, a vezetőség például azt állítja, hogy téglákkal dobálják azokat a postásokat, akik dolgoznak. Azt azonban vasárnap beismerte a vezetőség, hogy kémkedésre biztattak egyeseket a sztrájkolók között.

A posta közben lezárta a postaládák felét, hogy ne gyűljenek tovább a kézbesítetlen kükldemények, illetve arra kérték a lakosságot, hogy amíg a sztrájk tart, ne adjanak fel leveleket.

A Sunday Times információi szerint az Express Diaries országos tej- és tejtermék-kiszállító cég felajánlotta, hogy a sztrájk végéig részlegesen átveszi a postai kézbesítést.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!