A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Féllábú rabok szöktek meg Brazíliában

Vágólapra másolva!
Többek közt két féllábú rab is megszökött egy zsúfolt brazil börtönből. A Rio de Janeiro közeli fegyintézetben ez volt idén a nyolcadik sikeres szökési kísérlet.
Vágólapra másolva!
Bikinis egységet alakít a riói rendőrség/nagyvilag/20031030bikinis.html

Két féllábú rabnak is sikerült kijutnia egy brazil börtönből. A Rio de Janeiro közelében található fegyintézetből összesen huszonhat elítélt kísérelt meg szökést. Az őröknek és a rendőrségnek csak tíz embert sikerült visszatessékelni a cellájába. Az egyik féllábú rabot jelenleg is keresik.

Az elítéltek két egymás melletti cella rácait fűrészelték el. Ezt követően kimásztak az udvarra, majd elvegyültek az utca forgatagában. Menekülés közben az elítéltek rálőttek az egyik őrre - tudósít a Reuters hírügynökség.

A börtön vezetése jelenleg azt vizsgálja, hogy az őrök közül segítette e valaki a szökést, illetve, hogy a rabok honnan szereztek fegyvert. Ebben az évben ez volt a nyolcadik sikeres szökési kísérlet a börtönben. A fegyintézet egyébként meglehetősen zsúfolt: eredetileg 150 rab számára építették, jelenleg azonban 260 az elítéltek létszáma.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!