A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Sarkozynek áll a zászló a hajrában

Vágólapra másolva!
A legfrissebb közvélemény-kutatások szerint nőtt a konzervatív Sarkozy előnye a szocialista Royallal szemben két nappal a francia elnökválasztás előtt. Azok közül is többen voksolnának Sárkozyre, akik első körben valamelyik másik jelöltre adták a szavazatukat.
Vágólapra másolva!

A francia elnökválasztás második fordulója előtt a közvélemény-kutatások szerint tovább nőtt a konzervatív Nicolas Sarkozy támogatottsága, a szocialista Segolene Royalé pedig csökkent.

Egy közvélemény-kutató intézet csütörtökön, a két jelölt tévévitája után végzett telefonos felmérést az RTL, az LCI és a Le Figaro számára. A választók 54,5 százaléka voksolna a jobboldal jelöltjére, ami 2,5 százalékos növekedést jelent. A szocialista jelöltet viszont a megkérdezettek 45,5 százaléka, vagyis már 2,5 százalékkal kevesebben támogatnák. Ugyanakkor a választók 14 százaléka még nem biztos a döntésében.

Azok közül, akik az első fordulóban a centrista Francois Bayrou-ra szavaztak, a második fordulóban 40 százalék támogatná Sarkozyt és 35 százalék Royalt. Míg elsőre a szélsőjobboldali Jean-Marie Le Pent támogatók közül vasárnap 61 százalék szavazna a konzervatív, 12 százalék pedig a szocialista jelöltre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!