A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Verssel várta Berlusconit egy késes hajléktalan

Vágólapra másolva!
Állítólag egy verset akart átadni Silvio Berlusconi olasz miniszterelnöknek az a férfi, akit a politikus római rezidenciájának bejáratánál vettek őrizetbe. A hajléktalan férfi zsebeiben négy kést, köveket, csavarokat és egy verset találtak.
Vágólapra másolva!

Késekkel fölfegyverzett szerb férfit vett őrizetbe a rendőrség Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök római rezidenciájának bejáratánál. A feltehetően zavart elméjű hajléktalant, aki az olasz főváros peremén, egy lopott gépkocsiban lakik, a Regina Coeli börtönbe szállították. Négy kést, öt követ, csavarokat és egy költeményt találtak a zsebeiben. Azt állította, hogy a verset oda akarta adni Berlusconinak.

A miniszterelnöki rezidencia környékén megszigorították a biztonsági intézkedéseket. A közelben található buszmegállót már korábban megszüntették.

Tavaly december 13-án egy zavarodott férfi megtámadta Berlusconit: a milánói dóm fémből készült kisméretű másolatával arcon dobta a politikust, akinek fölrepedt a szája, eltört az orrcsontja, és kitörött három foga. Emiatt a kormányfő néhány napos kórházi ápolásra szorult.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!