A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Újra megcélozza az amerikai elnöki posztot a dúsgazdag exkormányzó

Vágólapra másolva!
Újra indul a jövő évi amerikai előválasztáson a republikánus Mitt Romney. A volt kormányzó a 2008-as elnökválasztáson mindössze néhány hónapot élt túl a republikánus jelöltségért folyó harcban.
Vágólapra másolva!

Indul a 2012-es amerikai elnökválasztáson Mitt Romney. Massachusetts volt kormányzója közölte: "Itt az idő, hogy visszatérjen Amerikában a nagyság időszaka". A 64 éves, mormon vallású, ötgyermekes politikus a 2008-as választásokon is indult az elnökjelöltségért, de februárban visszalépett a versenytől.

Az indulását bejelentő, az interneten közölt háromperces videoüzenetben Romney azt mondta, az Egyesült Államoknak növekvő gazdaságra, jó állásokra és fiskális fegyelemre van szüksége. "Barack Obama politikája megbukott" - fogalmazott. "Az elnök és a körülötte levő virtuális csapat sosem dolgozott a valódi gazdasági életben. Nem tudják azt sem, hogyan jönnek létre a magánszektorban munkahelyek" - mondta Romney.

A brit Telegraph újság által idézett egyik hétfői felmérés szerint, ha tegnap tartották volna a választásokat, Romney győzött volna a demokraták egyik kulcsállamának számító Floridában.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!