A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Moszkva nem ad menedéket a szíriai elnöknek

Vágólapra másolva!
Viccnek nevezte az ötletet az orosz külügyminiszter, hogy Oroszország szükség esetén menedékjogot ajánlana föl a lázadók által szorongatott Bassár el-Aszad szíriai elnöknek.
Vágólapra másolva!

Az orosz külügyminiszter visszautasította azokat a találgatásokat, amelyek szerint hazája esetleg hajlandó volna menedékjogot adni a lázadók által szorongatott szíriai elnöknek. "Eszünkben sincs" menedéket felajánlani Bassár el-Aszadnak - jelentette ki szombaton Moszkvában Szergej Lavrov. Mint hozzátette, mindaddig nincs értelme Aszad sorsáról vitatkozni, amíg maguk a szíriaiak nem kezdenek tárgyalni erről a kérdésről.

A moszkvai külügyminisztérium szóvivője nemrég "viccnek" minősítette azokat a találgatásokat, hogy a szíriai elnök esetleg Oroszországban találhatna menedékre. Korábban pedig olyan hírek kaptak szárnyra, hogy Aszad felesége már a nagy szövetséges fővárosában tartózkodik.

A francia államfő ugyanakkor kijelentette: újabb kísérletet tesz arra, hogy meggyőzze Moszkvát és Pekinget a Szíriával szembeni keményebb fellépés szükségességéről. "Ismét fel fogom hívni Oroszország és Kína figyelmét, hogy Szíriában káosz és polgárháború fenyeget, amennyiben hamarosan nem fékezik meg Aszadot" - jelentette ki Francois Hollande szombaton egy francia kisvárosban tett látogatása alkalmával.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!