A kutyájuk után ugrottak, de tengerbe fulladtak

Vágólapra másolva!
Apa, anya és fia halt meg Kaliforniában, amikor a tengerbe ugrottak a kutyájuk után. Mindhármukat elsodorta a víz, az anya és a fia meghalt, az apa eltűnt. A kutya túlélte.
Vágólapra másolva!

Elsodorta a tenger egy család három tagját Kaliforniában, amikor meg akarták menteni a kutyájukat - írja a Gawker.com. A portál az észak-kaliforniai vízi mentőkre hivatkozva azt írta, hogy a család épp a Big Lagoon tengerparti strandon sétált, amikor kutyájuk, bement a vízbe egy botért.

Hirtelen egy háromméteres hullám elragadta a kutyát, mire a parton sétáló házaspár 16 éves fia beúszott utána. Egy szemtanú szerint a fiút is elragadták a hullámok, ezért az apja sietett a segítségére, de őt is elsodorta a víz. Férje után ugrott a feleség is, de ő is alámerült. Szülei és testvére után akart ugrani a család lány tagja is, de őt már visszatartották a szemtanúk.

Az anyát eszméletlen állapotban sodorta partra a víz, de már nem sikerült újraéleszteni, a fiú holttestét máshol dobta partra a víz, az apa teste pedig eltűnt. A család kutyája ki tudott úszni a partra, rá most a szomszédok vigyáznak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről