Romney: Helyezzétek az embereket a politika elé!

Vágólapra másolva!
Csalódott hívek előtt ismerte el a vereségét Mitt Romney, aki megígérte, imádkozik azért, hogy Barack Obama jó irányba vezesse az országot. Szerinte nagyszerű first lady lett volna a feleségéből, a híveitől pedig elnézést kért, hogy nem válthatja valóra az álmaikat.
Vágólapra másolva!

Gratuláltam Barack Obamának a győzelemhez - kezdte beszédét az elnökválasztáson alulmaradt Mitt Romney, aki hangsúlyozta, hogy az elnök támogatói és a kampányának a részvevői is óriási elismerést érdemelnek. A massachussettsi kormányzó hozzátette, imádkozik azért, hogy az elnök jó irányba vezesse az országot.

Külön megköszönte alelnökjelöltje, Paul Ryan közreműködését, és még egy poént is elsütött, amikor kijelentette: a felesége mellett Ryan volt életében a legjobb választás. Köszönetet mondott a feleségének, Ann-nek is, akit élete szerelmének nevezett, és akiről azt mondta: csodálatos first lady lett volna belőle.

Forrás: AFP/Getty Images/Matthew Cavanaugh
Forrás: AFP/Getty Images/Matthew Cavanaugh

Kattintson a képre a galériáért!

Mitt Romney beszélt a következő négy évről is, és szorgalmazta a republikánusok és a demokraták együttműködését. Az amerikai állampolgároktól pedig azt kérte, nőjenek fel a feladathoz, és ápolják azokat az elveket, amelyekre Amerika épült. Hangsúlyozta, hogy a következő négy évben a kormányzatnak az embereket kell a politika elé helyeznie.

"Mindent beleadtunk ebbe a kampányba" - mondta a közönség tapsa közepette Romney, és hozzátette: szerette volna, ha valóra válthatja a támogatói álmait, és más irányba vezetheti az országot. "Hiszek Amerikában, és hiszek az amerikaiakban" - búcsúzott végül a csalódott republikánus tábortól.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!