Harmincmillióval emelte meg a macska az ingatlan árát

Vágólapra másolva!
Pontosan tudni Tiffany, a macska értékét: a gazdái 140 ezer ausztrál dollárral többet kaptak melbourne-i házukért, miután a kedvencüket is belevették az alkuba.
Vágólapra másolva!

A Perceval család a múlt hétvégén bocsátotta aukcióra öt hálószobás melbourne-i házukat. A legmagasabb ajánlat 2.060.000 dollárról szólt.

Ekkor azonban jelentkezett az ingatlanügynök, aki közölte velük, hogy az egyik vevőjelölt gyermeke beleszeretett a macskájukba, ezért hajlandóak 2,2, millióra emelni az árat, ha a házzal együtt megkapják a cicát is.

Vagyis a gyönyörű, négyéves Tiffany 140 ezer ausztrál dollárral (29,7 millió forinttal) emelte az ingatlan értékét – számolt be a melbourne-i Herald Sun, amely videót is feltett internetes oldalára a világ alighanem legdrágább macskájáról.

A fiú választhatott

A szülők persze azonnal belementek az üzletbe, a fiúk, a 19 éves Sam nem lelkesedett Tiffany eladásáért. A fiú volt ugyanis az, aki megvette a macskát, amely utolsóként megmaradt az alomból a kisállat kereskedésben, mert megsajnálta.

„Úgy döntöttünk, letesszük egymás mellé húszezer dollárt és a macskát, és hagyjuk, hogy Sam válasszon” – mondta el a lapnak az anya.

A fiú végül belement a dologba, mert jövőre nagy utazást tervez, amihez jól jön a pénz. Ráadásul állat is marad még a családban: két kutya, két nyúl és egy aranyhal.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!