Izrael 83 ezer embert tilt ki a tel-aviv-i merénylet után

Tel-Aviv, 2016. június 9.
Rendőrök érkeznek a Max Brenner étteremhez Tel-Aviv Szaróna szórakozónegyedében, ahol két palesztin fegyveres tüzet nyitott az ott vacsorázókra, négy ember megölt és legalább ötöt megsebesített 2016. június 8-án. A két támadót el
Tel-Aviv, 2016. június 9. Rendőrök érkeznek a Max Brenner étteremhez Tel-Aviv Szaróna szórakozónegyedében, ahol két palesztin fegyveres tüzet nyitott az ott vacsorázókra, négy ember megölt és legalább ötöt megsebesített 2016. június 8-án. A két támadót elfogták, az egyikük megsebesült. (MTI/EPA/Jim Hollander)
Vágólapra másolva!
Az izraeli kormány bejelentette, hogy felfüggeszti a belépési engedélyét annak a 83 ezer ciszjordániai palesztinnak, aki a muzulmán böjti hónap, a ramadán idejére előzőleg megkapta ezt, főleg családlátogatás céljára.
Vágólapra másolva!

Az intézkedésről a szerdai tel-avivi merénylet miatt döntött az izraeli kormány, a lövöldözésnek négy halálos áldozata és legkevesebb 18 sebesültje volt.

Rendőrök érkeznek a Max Brenner étteremhez Forrás: MTI/EPA/Jim Hollander

Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök egy-két órával korábban, csütörtök hajnalban határozott választ ígért a merényletre, hozzátéve, hogy a biztonsági erők fel fognak kutatni mindenkit, aki segíthette a két palesztin lövöldözőt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!