Indiában is nőkkel erőszakoskodtak szilveszter éjjel

assault Horizontal (FILES) This file photograph taken on January 1, 2017, shows Indian police personnel holding 'lathi' sticks as they attempt to manage crowds during New Year's Eve celebrations in Bangalore.
There is "credible" evidence that gangs of men
A hatalmas tömeget nehezen fékezték meg a rendőrök.
Vágólapra másolva!
Az indiai rendőrséghez egyetlen feljelentés sem érkezett amiatt, hogy szilveszter éjjel nőkkel erőszakoskodtak Bangalore-ban.
Vágólapra másolva!

Több tízezer ember ünnepelte a szilvesztert az indiai Bangalore utcáin. A rendezvény alkalmával több nő is arra panaszkodott, hogy férfiak molesztálták, fogdosták. Elsősorban a férfi kísérő nélküli nőket lökdösték, tapogatták csoportosan. A molesztálók nagy száma miatt a sértettek azt sem tudják, pontosan ki vagy kik tapogatták őket, a rendőrségre pedig egyetlen konkrét feljelentés sem érkezett.

A hatalmas tömeget nehezen fékezték meg a rendőrök Forrás: AFP//Str

Az elkövetők valószínűleg jómódú, művelt, írástudó férfiak lehetnek, mert az incidens olyan területen történt, ahol 6-7 ezer rúpiás (kb.: 90 dolláros) belépőt kellett fizetni a szórakozóhelyeken. Volt olyan politikus, aki a nők túlságosan kihívó, nyugatias öltözködését okolja az eseményekért.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!