A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Több autópályát lezártak Olaszországban a jég és a fagy miatt

olaszország, autópálya
Melegnano, 2018. március 2. Járművek várakoznak egy fizetőkapunál Melegnanóban az A1-es olasz autópálya felhajtója közelében 2018. március 2-án. A hatóságok a jeges eső és a fagy miatt lezárták az A1-es olasz autópályát Milánó és Bologna között, és figyelmeztetták az autósokat, hogy az ország északi és középső részén csak akkor hajtsanak fel a sztrádára, ha az elengedhetetlen. A rossz időjárás miatt felfüggesztették a vasúti közlekedést Genova és Milánó, Genova és Torino, Genova és Savona, valamint Parma és La Spezia városok között. (MTI/EPA/Daniel Dal Zennaro)
Vágólapra másolva!
A rossz időjárás miatt mindkét irányban lezárták Milánó és Bologna között az A1-es olasz autópályát pénteken, az autópálya-kezelő pedig arra figyelmeztette az autósokat, hogy az ország északi és középső részén csak akkor hajtsanak fel a sztrádára, ha az elengedhetetlen.
Vágólapra másolva!

Az A1-es autópálya Milánó és Bologna közötti szakaszának a jeges eső és fagy miatt történt lezárása az észak-dél irányú közúti közlekedés megbénulásához vezetett.

A Bologna mellett elhaladó A13-as autópálya, valamint az Adriai-tenger partján húzódó A14-es autópálya több szakaszon járhatatlan.

Autók és kamionok várakoznak egy fizetőkapunál Melegnanóban az A1-es olasz autópálya felhajtójánál Forrás: MTI/EPA-ANSA/Daniel Dal Zennaro

Bolognában és Riminiben a rendkívül rossz időjárási viszonyok miatt szünetel a tanítás. Az észak-nyugati Liguria tartományban akadozik a vasúti forgalom.

A Pó-alföldön havazik. Rómában és a fővárostól délre – ahol az előző napokban szintén havazott – most meleg, homokkal teli afrikai szél fúj esővel.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!