A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Dohányzás miatt tört ki tömegverekedés egy csehországi szállodában

Pec pod Snezkou látképe
A 635 fős kis település, Pec pod Snezkou látképe.
Vágólapra másolva!
Az észak-csehországi Krkonose hegység egyik síparadicsomának szállodájában hétfőn eset egy nagyobb társaság szülinapi bulit tartott, majd egyesek úgy gondolták, már eleget ittak ahhoz, hogy odabent is rágyújtsanak - számolt be a Novinky.cz hírportál.
Vágólapra másolva!

A festői szépségű Pec pod Snezkou település egyik hotelének éttermében épp szülinapot ünnepelt a körülbelől 20 fős társaság.

A 635 fős kis település, Pec pod Snezkou látképe. Forrás:wikipedia

A cseh hírportál beszámolója szerint este 10 után "már senki nem volt szomjas közülük", és egyesek a tiltás ellenére rágyújtottak az épületen belül.

Először ezt nem is a személyzet, hanem az étteremben vacsorázó nem dohányzó vendégek tették szóvá. A heves szóváltást követően pillanatok alatt elcsattantak az első pofonok is.

Pontosan nem tudni mennyien, de perceken belül legalább 30 ember "ütötte-vágta egymást", beleértve a személyzetet is, miközben végig szólt a tűzriasztó.

Repültek a poharak, tányérok, de még a székek is. A szállodába riasztották a rendőrséget, akik nagy erőkkel, több rendőrkutyával érkeztek ki a helyszínre. Igaz, a négylábuakat végül nem kellett bevetni, ugyanis mire az egyenruhások felértek a hegyi szállodába, már viszonylag lecsillapodtak a kedélyek, de körülbelül egy tucatnyi embert, férfiakat és nőket is őrizetbe vettek.

Becslések szerint a berendezésben legalább 15 ezer koronás (200 ezer forint) kár keletkezett.

Az őrizetbe vett verekedőknek garázdaság miatt kell majd bíróság elé állniuk, és a cseh törvények szerint a legtöbbjüket akár 2 év letöltendő börtönre is ítélhetik - jegyezte meg a Novinky.cz .

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!