A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Halva született magzatokat adtak fel postán az Egyesült Államokban

Fetus of human twins with pathology subcutaneous hemorrhage in jar with formalin. embrió
Vágólapra másolva!
Egy egészen elképesztő esetről számol be a New York Post. Egy coloradói nőt azzal vádolnak, hogy magzatokat akart küldeni az Egyesült Királyságba az amerikai postaszolgálaton keresztül. A magzatokról úgy vélik, hogy halva születtek az 1920-es években. Mint kiderült, egy barátjától vette őket a Facebookon keresztül. 
Vágólapra másolva!

A 38 éves Emily Suzanne Cain a coloradói Canon City városában még 2018. október 15-én adta fel "a csomagot", de a Vám- és Határőrség San Franciscóban lekapcsolta azt, mielőtt egy londoni járatra felkerült volna.

A nő - leplezendő a tartalmat - felcímkézte a csomagot, azt írva rá egy vámbejelentő lapon, hogy oktatási segédeszközök és rövid ujjú trikók vannak benne, igazolva, hogy veszélyes anyagot nem tartalmaz a csomag. Alá azonban nem írta az űrlapot, így

a vámosok átvilágították azt, akik rémülten pillantották meg az emberi alakokat.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

Cain, aki szintén kézzel írva bocsánatot kért a csomag késéséért, felháborodva hívta fel a szolgáltatót, hogy miért nem szállították még le az "árut".

A San Mateo megyei halottkém emberi maradványoknak azonosította a csomag tartalmát, így az egyik belbiztonsági hivatal megkapta az engedélyt, hogy hozzáférjen Cain Facebook-beszélgetéseihez. A levelezéséből kiderült, hogy

egy orvosbiológiai tanszéket vezető barátjától vette a "példányokat", melyeket 20 ezer dollárért akart értékesíteni

- írja a New York Post.

A nyomozók kiderítették, hogy a magzatok a Nebraska állambeli Creighton Egyetem laboratóriumából valók.

Emily Suzanne Caint azzal vádolják, hogy megsértette a magzati szövetek értékesítésének tilalmát. Bűnösnek nem vallotta magát. A hatóságok 5000 dolláros óvadék ellenében, GPS nyomkövetővel ellátva elengedték.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!