A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A testmódosítások segítettek legyőzni a brit férfi depresszióját

Paul Matthew testmódosítás
Vágólapra másolva!
10 ezer fontot költött testmódosításokra egy brit férfi. Paul Matthew szerint ezek a beavatkozások segítettek neki legyőzni a depresszióját.
Vágólapra másolva!

A testmódosításokban látta a kiutat a depressziojából egy brit férfi. A 43 éves Paul Matthew eddig körülbelül 10 ezer fontot költött a különböző beavatkozásokra - írja a The Sun.

Paul testét és az arcát is tetoválások borítják, emellett ketté vágatta a nyelvét, koponya-formájú szilikon implantátumokat ültetett a kézfejébe, egy 38 miliméteres korongot hord az ajkában, legutóbb pedig átlyukasztatta az orrcimpáit.

Ez brutális volt. Emlékszem, ahogy folyt le a vér a torkomban.

- mondta Paul, aki azt is elárulta, hogy ezeken kívül is van még jó pát módosítása, amiket azonban nem osztana meg a világgal.

Gyerekkora óta érdekelték a testmódosítások

A férfinek 2005-ben ért véget a hétéves kapcsolata az akkori barátnőjével és a szakítás miatt depressziós lett. Paul otthagyta addigi marketinges állását és regisztrált egy testmódosításokkal foglalkozó weboldalra.

Itt ismerkedett meg új párjával,

Rachelel is, akivel már több mint 10 éve házasok.

Paul azt is elmondta, hogy gyerekkora óta érdekelték a testmódosítások. A férfi jelenleg egy tetováló stúdiót vezet az angliai Prestonban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!