Migránsok százezreit akarja betelepíteni Brüsszel

Lampedusa, bevándorló, menekült, menekültválság, migráns, tábor, menekülttábor
LAMPEDUSA, ITALY - AUGUST 30: Migrants queue inside the hot-spot in Lampedusa of Contrada Imbriacola containing over 1,000 people and which is now full, as they wait for water and food on August 30, 2020 in Lampedusa, Italy. Lampedusa, which is at the forefront the EU's struggle to deal migrants crossing the Mediterranean from the coast of Africa, has reportedly run out of room to quarantine migrants, as is required as part of Italy's anti-coronavirus measures. The reception facilities on the island have been overcrowded for weeks, with over 1000 migrants and refugees currently estimated to be on the Italian island. Hundreds more are being housed aboard the quarantine ferry, the GNV Azzurra, which was sent by the Italian government with the aim to alleviate the situation. Attempts to transfer more migrants off Lampedusa are facing difficulties finding available spots in the various migrant reception facilities across Italy, with regional governors calling for a stop to the transfer due to the problems being faced managing the migrants amid the COVID-19 pandemic. (Photo by Lorenzo Palizzolo/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A legújabb brüsszeli migrációs terv újabb bevándorlók Európába telepítéséről szól. A migránsok nemcsak segélyt kapnának a terv értelmében, hanem nagy valószínűséggel választójogot is. A betelepítési tervet Soros György örökkötvényeivel akarják finanszírozni.
Vágólapra másolva!

Egy héttel ezelőtt az Európai Bizottság bemutatta a bevándorlók befogadásáról szóló cselekvési tervet. A terv bemutatásakor Ylva Johansson, az Európai Unió belügyi biztosa arról beszélt, hogy sok migráns van Európában, a következő években azonban még többre lesz szükség.

Magyarul, Brüsszel egyértelműen kimondta, bevándorlókontinenssé akarja tenni Európát, és sem fizikai, sem jogi akadályt nem akar látni a több tízmillió, Európába tartó migráns útjában.

A terv második fontos eleme, hogy a bevándorlóknak a lehető leggyorsabban szavazati jogot akarnak adni. A harmadik, hogy a migránsoknak többféle jogcímen segélyt akarnak fizetni az európai, köztük a magyar emberek pénzéből.

Soros György már 2015-ben erről beszélt

Az európai életforma előmozdításáért felelős görög biztos, Margarítisz Szkínász már eleve teljes állampolgári jogkörökkel rendelkező személyekként beszélt a bevándorlókról: „mindenkinek, akinek joga van ahhoz, hogy Európában tartózkodjon, hozzá kell férnie azokhoz az eszközökhöz, amelyek szükségesek ahhoz, hogy teljes mértékben kibontakoztathassa a képességeit, valamint vállalni tudja az Európai Unióban irányadó jogokat és kötelezettségeket".

Az Európai Bizottság és Soros György továbbra sem tett le a migránsok betelepítéséről Forrás: AFP/Elvis Barukcic

Emlékezetes, a Brüsszelben rendkívül erős befolyással bíró

Soros György azzal az elképzeléssel állt elő a 2015-ös migránsválság idején, hogy az Európai Uniónak évi egymillió bevándorlót – köztük illegálisan érkezőket – kell befogadnia, akiknek óriási összegeket – fejenként évi 15 ezer eurós juttatást – adnának két évig,

tehát a rendszer beindításának második esztendejétől ez harmincmilliárd eurós kiadást jelentene évente. A tőzsdespekuláns így jelentősen megkönnyítené a migránsok tömeges belépését, hiszen már önmagában az egymillió fős limit is azt vetíti előre, hogy dokumentumok nélkül is nagy számban érkeznének a bevándorlók, megismételve a 2015-ös helyzetet.

Érdemes felidézni, hogy Soros György „A nyílt társadalom" című könyvében arról írt, hogy

„a nemzetállamok tekintélyének hanyatlása üdvözlendő fejleménynek minősül",

és számos alkalommal utalt arra: szeretné elérni, hogy az európai országok nyelve és kultúrája háttérbe szoruljon annak érdekében, hogy az illegális bevándorlók integrációja hamarabb megtörténjen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről